pondelok 6. decembra 2010

Eliminácia vodného kameňa

Fakty ktoré by ste mali vedieť
- osvedčený systém pre všetky spôsoby použitia
- patentovaná technológia
- efektívne prevádzkové náklady
- 100% naturálny výrobok
- jednoduchá údržba a čistenie

Ak chceme vyriešiť problém s vodným kameňom alebo s koróziou, sme porovnali obstarávacie náklady, náklady na údržbu v porovnaní s úsporami, ktoré sú špecifické pre každý typ predchladiacej sústavy. Potom sme vybrali najlepšie riešenie pre každú situáciu. ktoré sú uvedené tu:
Nájsť riešenie na problematiku predchladenia klimatizácií išlo o najnáročnejší spôsob, a to z dôvodu dvojitého účinku odparovacieho systému, ktoré slúži na maximalizáciu úspor. Pre naše primárne riešenie používame patentovaný systém. Tento systém používa proprietárny vzorec, spolu s patentovanou verziou systému, ktorý vstrekuje presné množstvo látky do vodnej hmly.
Suché chladiče: Vzhľadom na to že voda sa "100% odparí", technika používaná pre tento druh predchladenia a fyzikálne vlastnosti týchto typov systémov zvyčajne nevytvoria koróziu. Je potrebné iba pravidelné čistenie. Vo zvláštnych prípadoch, vieme navrhnúť aj špeciálne riešenie pre konkrétne miesto.
Turbíny: Tu sa používa kombinácia "100% odparovania" vody, úpravu vody a demineralizácia podľa potreby a špecifikácií každej inštalácie.
Z dôvodu priameho kontaktu vody s cievkou, naši technici a konštrukčný tím považovali vyriešenie tejto problematiky za dôležité. Hľadali sme technológiu, ktorá je spoľahlivá a cenovo dostupná.chladenie klimatizacnej jednotky
Vodný kameň sa objaví, keď minerálne látky vo vode (tj uhličitan vápenatý) sa začnú spájať so sebou a s iným povrchom. Minerály ajnaďalej rastu, ak sa problematika nevyrieší. Bohužiaľ uhličitan vápenatý sa dokonale dokáže spojiť s takmer akýmkoľvek povrchom. Ak chcete zastaviť tvorbu vodného kameňa, máte dve možnosti: môžete odstrániť minerálne látky filtráciou (reverzná osmóza), demineralizáciou, alebo môžete zmeniť molekuly vodného kameňa tak, aby nevytvárali žiadne spojenie s inými povrchmi, vďaka čomu môže byť opláchnutý. Reverzná osmóza alebo demineralizácia sú účinné, ale môžu byť veľmi drahé a môžu pôsobyť nepriaznivo na kov, ktoré naše systémy schladia.
Skutočnou výzvou však bolo vytvoriť cenovo efektívnu dodávku systému tak, aby tento vzorec mohol pracovať v spojení s malým objemom vody.
V mnohých prípadoch po použití nášho systému sú cievky čistejší ako predtým, pretože pomocou vodnej pary sa vyčistia cievky. Tento proces môže umyť z jednotiek soľ, prach a iné nečistoty, ktoré sa inak hromadia na jednotke a zasahujú do vzduchu a tepla.
Smart verzia technológie je zdraviu neškodlivá aplikácia pevných tabliet, ktoré poskytujú spoľahlivé a riadené uvoľňovanie látok do chladiace systémy v priebehu 30 až 90-dní.
Spoľahlivá chemická úprava:
- bez zlyhania čerpadla alebo výpadky elektrického prúdu čo znamená neprerušené chemické dávkovanie
- konzistentné chemické dávkovanie: ak systém beží, voda je ošetrená
- zelená iniciatíva: 100% biologická látka, ktorá nemá škodlivé vedlajšie účinky

Vylepšený bezpečnostný program: nekvapalinová látka ktorá je šetrná k životnému prostrediu

1 komentár: